Misse

Bild från igår :)





Torsdag

Gick absolut inte bra i skolan idag, noll koncentration och datorn bara jävlades med mig. Men blev dock en trevligare eftermiddag hemma hos Matthew och Anna. Klassen var ditbjuden på mat, riktigt gott var det och trevligt sällskap :) Nu har jag fått helg, är redan laddad inför lördag! Då blir det party ;)

Natti





Onsdag

Bra dag, men vädret har väl inte varit det bästa. Har regnat hela dagen. Fick sluta tidigt idag, sen bar det av till stallet. På kvällen for jag och Johanna ner till simhallen. Jättemysigt var det, lamporna var släckta och det var värmeljus tända längs fönstrena och bassängkanten. Himla skön kväll! Och nu ska jag sova, upp tidigt till stallet i morgon :)

natti






The Kooks- Sway



Måndag

Jobbig dag, har känt mig som en levande död. Har i alla fall börjat med att planera mitt projektarbete som jag ska göra genom skolan. Jag ska fota olika sorters människor, olika stereotyper. Sen så småningom ska jag ha en utställning. Kan bli riktigt roligt och intressant.

Nu är det dags för sängen, så jag orkar vara "seriös" i morgon ;)
natti







Semestern är slut!

Prick är hemma igen efter nästan 3 månaders bete. Duschade honom så nu är han vit igen. Måste säga att det syns knappt att han bara har gått och käkat hela sommaren, inte så fasligt stor gräsmage och fortfarande fin i kroppen. Tyvärr så har inte hältan gått över, får ringa veterinären igen nästa vecka :(









darling




Vasastafetten

Hängde med till Mora idag för att hejja på Linnea som skulle springa sista sträckan i Vasastafetten. Tjejerna var jätteduktiga och slutade på en 5:e eller 6:e plats i damklassen (har så dåligt minne, haha). Blev riktigt pepp när man stog och tittade på, jag tycker vi drar ihop ett lag med ridbrudar nästa år ;)





Happy Birthday

Grattis till pappa som fyller 52 år idag! :) ♥





Torsdag

Vaknade upp till en riktigt härlig dag. Solen skiner och det är 30 grader varmt mot väggen.


Fotboll

Var ner och kollade på damlagets match idag, gick vilt till ibland måste jag säga. Tyvärr så förlorade Älvdalen mot Färnäs(?).











Trött

Har varit fullt upp idag. Var i skolan 8-14, sen hem och redigerade bilder, åt, kollade till hästarna och sen blev det en lång cykeltur med Johanna. Kommer att vara stel som en gammal tant i morgon. Nu ska jag sova så man orkar med morgondagen!

natti



<3



Johanna ♥



















Vilken bild är eran favorit?
:)





Bilder på Johanna

Bilderna är klara men hon har inte hunnit godkänna dom än. Ska försöka få upp bilderna på bloggen ikväll :)

Johanna

Fotade Johanna idag, bilder kommer upp i morgon eftermiddag när hon har godkänt dom!
Blev riktigt nöjd med några stycken.

Håll utkik ;)

Taken

Blev filmkväll hos Johanna, såg en sjukt bra film vid namn Taken. Den handlar om en föredetta säkerhetsagent och hans dotter. Dottern reser till Paris tillsammans med en kompis och där blir dom sen kidnappade av en liga som tvingar unga kvinnor in i drogberoende och prostution. Pappan tar upp kampen för att rädda sin dotter.

Om ni inte har sett den här filmen, se den! :) Spännande från början till slutet.











bilder från google



Mora

Var ner till Mora med familjen idag, kollade i lite affärer och åt kinamat. Handlade en kalender till skolan så jag ska kunna hålla reda på alla hemarbeten ;) Framsidan går att byta ut, ska stoppa in en bild på Prick där sen. Några armband fick också följa med hem. Men bäst av allt var att jag lyckades få min bror att köpa 2 snygga(!) t-shirts. En brun och en grön med roliga tryck på från JC. Ska försöka få fason på lillebror nu så han får lite brudar, haha.





Morot och tigerkaka

Har haft en sjuk kväll med Johanna. Färgningen av håret gick väl inte riktigt som planerat, haha. Johanna blev orange/gul först men det löste sig med lite silverschampo. Mitt hår ser däremot ut som en tigerkaka och har konsistens som ett tuggummi. Färgen räckte inte riktigt till, trots att vi använde 2 paket. Har så himla tjockt hår! Ljusblond längst fram vid ansiktet och lite mörkare längre bak, haha. Men nu får det allt se ut så ett tag, får boka en tid hos Linda lite längre fram :)

-Johanna, du är orange!
-Åååååååååh, jag tror jag börjar grina!
-HAHA

Nu har vi i alla fall gjort klart ett träningsschema inför nästa vecka, dags att sätta fart om man vill vara "vacker och grym" ;)

Godnatt

Fixa håret

Var upp på byn tidigare idag och handlade slingfärg och silverschampo. Nu sitter jag och väntar på Johanna. Jag ska fixa hennes utväxt och hon ska göra fler slingor i mitt hår. Antingen så går det bra eller också slutar det i katastrof, får hoppas på det förstnämnda ;)


Mora

Hängde med Linnea till Mora idag. Handlade en t-shirt och ett par stora örhängen. Såklart så blev det ett besök på Kaffestugan också, ett måste när man är i Mora ;) På hemvägen tog vi en raggarsväng förbi Orsa, men som vanligt var det dött där.

Trevlig dag i alla fall :)






M & M Festivalen

Några få bilder från helgen. Partybilderna vågar jag inte lägga upp, dom flesta som var med på bild såg så fulla ut, haha.


En Dodge med motor och delar i krom och guld, läckert!


"Gatbilar"


Kom ett flygplan rätt emot oss när vi stog på landningsbanan, blev aprädd!


Partyprissar ute på Myckeln


Snubbe med fet kamera!

Helikopter

Polaris Waterdrag

Var ner till flygfältet och kikade på lite skoteråkning i lördags. Var roligt att kolla på till en början men sen sjönk nästan alla som stenar, vilket ledde till en lång väntan innan dom fått in skotrarna till land igen. Fick i alla fall några skapliga bilder innan vi gav upp och for hem.



























Linnea N

Modell: Linnea Nyström
Foto: Evelina Heed
Hår och smink: Evelina Heed
Utrustning: Canon EOS 400D & Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro




































































Linnea

Ska fota denna dam i morgon, spännande!
Laddar upp bilder i morgon kväll.
:)



Bild från i vintras


Fler bilder från Sälen


Thomas Pettersson, riktigt rolig komiker.


Jessica Andersson


Mojje underhöll barnen. Spelade "Lille Katt" i rockversion. Ingen höjdare, haha.


Jessica Andersson och Niklas Strömstedt

Ola

Ola, Niklas, Brolle, Arja och Jessica

Självporträtt



Inte lätt att fota sig själv, fokusen hamnar alltid fel.



Kent- Utan Dina Andetag

Är inte så mycket för Kent annars men den här låten är super, så himla fin text!


عشق


Min dag i bilder










Äntligen tillbaka

Ja äntligen så är man tillbaka på hästryggen :) Håller på att sätta igång My efter hennes semester. Ska rida henne över helgen, förhoppningsvis mer därefter. Har också ridit Djana och Jomir två gånger den här veckan. Det känns verkligen i kroppen att man har haft ett uppehåll i ridningen. Ryggen spänner, likaså musklerna runt skulderbladen, benen och armarna. För att inte tala om rumpmusklerna, haha. Kan knappt sitta ner. Men jag klagar inte, har verkligen saknat ridningen.




Underbara Lilla My
<3





RSS 2.0