Porfyrspelen 2009 (Del 2)












































Porfyrspelen 2009















































Boggberg

Hade en trevlig kväll igår! Förfestade lite här hemma hos mig, sen klämde vi in oss 9 personer i Mitch's lilla BMW. Trångt var det, men det gick ändå. Var ganska mycket folk uppe på Berget, smockfullt i baren och på dansbanan. Tog några danser med Linnea och sen blev jag kidnappad av några grabbs som skulle ha med mig till baren. Nu orkar jag inte skriva mer, resten får förbli oskrivet ;) Rolig kväll, i alla fall om man bortser från all mygg.

"Dina öron är så fina...... eeeh oj nej, jag menar ÖGON"

haha ;)

Bilder från dagen


Smygbild på koncentrerad lillebror


Ängsull (tror jag?)


Skogsstjärnor


Sebbe Sebastian


23 juni

Vaknade i morse av att någon snackade engelska. Efter några sekunder så insåg jag att det var jag själv som pratade i sömnen. Drömde en riktigt bra dröm, hade en dejt med Synyster Gates (ena gitarristen i a7x). Och Syn är bra snygg så det var en skandal att jag vaknade när det var som bäst, haha.

Masade mig ur sängen klockan 8 i alla fall och åt en supergod frukost, sen bar det av ut i solen en liten stund innan det blev molnigt. Efter ett tag hörde Linnea av sig, hon hade klarat körkortet!!!! :D Så vi for ut en sväng och åkte, först till Boggberget och sen Wäsaberget. På kvällen blev det en till raggarsväng. Linnea, Ida och jag drog ner till Mora för att sola lite cancertub (börjar allt få lite färg nu!), sen bar det av till Donken och sist (och minst) en tur förbi Orsa som var dödare än i graven. Har haft en riktigt bra dag i alla fall :)



Fler bilder kommer nog upp i morgon, glömde kameran uppe vid sommarstugan.


Avenged Sevenfold- Dear God

Riktigt skön låt, har tjatat den om och om igen 2 kvällar i rad nu.



Nu har iaf mamma och pappa flyttat upp till sommarstugan, tyvärr så velade inte min bror följa med dit så han blev också kvar här hemma *suck*. Ska försöka skrämma bort honom genom att spela musik hela nätterna ;)

Semester

I morse släppte vi ut hästarna på semester, mulen hamnade rätt ner i gräset så fort dom kom in i hagen. Sen drog Johanna och jag hem till mig för att steka lite i solen. Smart som jag är så ligger jag och solar med ett par solbrillor i 3 timmar. Gissa om jag ser ut som en tvättbjörn nu, haha? På eftermiddagen blev det mat och glass på Östängs. Bra dag om man sammanfattar det hela! Hoppas på fint väder i morgon också.



Taggad inför helgen! :D

Born to Run



Det känns precis som om det vore höst ute, 5 plusgrader och ösregn. Egentligen så berör det mig inte så mycket eftersom jag har vänt på dygnet, vaknade inte förrns runt 17-tiden idag. Men ska ju bli bättre väder i veckan så får väl försöka vända tillbaka det nu igen. Har i alla fall läst ut körkortsboken nu, ska nog börja om och läsa den en gång till så allt sitter till 100 %. Dags att ringa till körskolan i morgon och fixa lektioner. Får nog lov att ringa veterinären också om inte gubben visar tecken på att vara på bättringsvägen idag. Han har varit halt i 1,5 vecka nu, suck.

Dags för stallet nu, här har jag inte tid att sitta ;)

Fredagen...

...var GREAT! Kvällen med Scotts blev riktigt lyckad trots det tråkiga vädret. Vi dansade, sjöng och hoppade tills fötterna värkte och rösten brast. Mamma skrattade gott åt autograferna dagen efter, haha.


Usel bild framför spegeln, men det var den enda som togs den kvällen.

Nu längtar jag till Malung och M & M festivalen!

Drömma kan man ju!

Jag ska flytta till USA och gifta mig med en snygg cowboy som har massa hästar och en stoooor ranch.
;)

Nä, tror att det har blivit alldeles för mycket filmtittande för min del på sista tiden, hade aldrig fixat att bo på ett ställe man måste prata engelska! haha

Regn






Fyra timmar senare..

Efter fyra timmar, ett paket riskakor fattigare och några millimeter kortare naglar så är min filmkväll slut. Hidalgo var riktigt bra och spännande men var kanske lite för förutsägbar. Den andra filmen, Black Book, var också bra. Jag är glad att jag inte var med under andra världskriget säger jag bara, vilket helvete en del människor hade.


Så himla fin häst!


Scen ur Black Book, jag tycker om historiska filmer.


Nu ska jag sova, försöka i alla fall.
Natti

Filmkväll

Har varit tråkigt väder idag, har varit i stallet några timmar. Resten av tiden har spenderats på kökssoffan med en filt. Nu är det dags för en filmkväll, ska först se Hidalgo och sen Black Book. Båda har fått bra recensioner så jag hoppas på en trevlig kväll.



Seabiscuit

Tittade på en av mina favoriter ännu en gång. En film om att man inte ska ge upp hoppet och att även den sämsta ska få en andra chans. Bra filmtips till er hästälskare! Blir så himla peppad efter att ha sett denna film.


Du lyser upp mitt mörker


Sivan 75 år

Idag fyllde min älskade farmor 75 år. Det firades med en mysig kväll ute på hennes veranda med mycket gott att äta.


Säter

Lång dag på Säterbygdens Ridklubb! Red en LB:3 som förklass, hade kunnat gå mycket bättre men fick väl se det som någon slags uppvärmning. Sen efter några timmars väntan så var det dags att gå in på banan med laget, kändes riktigt bra men det räckte inte riktigt ända fram. Vi snubblade på mållinjen kan man väl säga ;) Vi slutade i alla fall som total 2:a och Silver och jag knep en individuell 2:a plats. Vi kämpade på bra tjejer! Inte illa pinkat av älvdalingar som "inte kan rida dressyr" ;)

Det här med att tävla dressyr är faktist riktigt roligt! Något som jag gärna fortsätter med i framtiden.


Elsa, Linnea och jag


Silver och jag


Uppvärmning för fulla muggar!


En stolt Silver!

The King

Love
Så skön röst och så himla snygg!


Foto

'
En nyfiken en


Mamma och bäbis


Hade nästan lust att kidnappa denna lilla rackare, så otroligt söt!


Nyfiken


Guldbruna ögon
finaste killen i världen!
<3

Härlig dag med mycket sol


Sebastian Von Snobbskalle?
Sebbe bjöd på en skön pose, haha.
Han var ganska missnöjd över att sitta och vänta.

Blommor i farmors äppelträd


Blommor i paradisäppelträdet


Blommor i farmors äppelträd

RSS 2.0