Hemma igen!



Idag kom vi hem från Ungern. Kändes ganska jobbigt att komma hem till all snö igen. Bjuder på en härlig vårbild från Budapest. Skriver mer i morgon och laddar upp fler bilder!

<3

U2-With Or Without You


Sjukt härlig låt och video, tänk att få uppleva något sådant som den här lyckliga tjejen!

sunset




Bjuder på en härlig bild från i höstas. Nu ska jag plugga lite innan jag sover, göra klart min redovisning om alkoholism och det sista på religionen. Blir så jävla arg, det här ska jag fixa vare sig ni tror det eller inte!   

Less

Jag blir så less, jämt när jag mår som bäst så förstör mina föräldrar. Mamma bara hackar på en hela tiden, att jag ska skaffa mig ett liv, jag bara sitter framför datorn, jag är lat, jag kommer inte få några betyg osv, osv. Och pappa han bara jobbar och super. Dom uppmuntrar aldrig, dom ser bara det som är dåligt hos mig. Hur f*n ska man orka med något om man inte har någon som tror på en och stöttar.

Just nu vill jag bara flytta långt , långt härifrån och glömma allt!

Helgen

Och så var en till helg över, en riktigt bra sådan. I fredags red jag Prick och Jake sen tog jag bussen ner till Mora. Shoppade lite och var till optikern. Ska få linser som man kan sova med om man vill. I lördags hade jag hand om klubbstallet tillsammans med Ärtan. På eftermiddagen så var jag ute och plåtade med kusin Linnea (bilderna kan ni se nedan). På kvällen blev det cafét med brudarna, det blev en riktigt lyckad kväll. Blev dock utsatt för en hel del dåliga raggningsförsök.

okänd snubbe: min kompis har spanat in dig och tycker att du är fin..
jag: ööhhm, jaha okej! (skratt)
okänd snubbe: jaa, han står där borta... han har liten kuk men stort hjärta.

haha, gissa om jag blev chockad, så säger man väl ändå inte?



Modell: Linnea Nyström
Foto: Evelina Heed (jag)

(klicka på bilden för större)



Modell: Linnea Nyström
Foto: Evelina Heed (jag)

(klicka på bilden för större)



Modell: Linnea Nyström
Foto: Evelina Heed (jag)

(klicka på bilden för större)




Modell: Linnea Nyström
Foto: Evelina Heed (jag)

(klicka på bilden för större)


Modell: Linnea Nyström
Foto: Evelina Heed (jag)

(klicka på bilden för större)


You do something to me that I can't explain
So would I be out of line if I said
I miss you

Onsdag

Börjar känna mig riktigt duktig, kom iväg till skolan idag. Dessutom så har jag hunnit med stallet (2 hästar), pluggat körkortsteori och vart ute på långpromenad med Milla och Sebbe. Riktigt härligt måste jag säga! På fredag drar jag ner till Mora (ska fixa nya linser), och som det ser ut nu så åker jag sen vidare till Falun och blir kvar där över helgen. Ska inhandla lite grejjor innan ungernresan bland annat.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft! :) 

Idre



Sitter och längtar tills säsongsavslutningen i Idre. Kommer bli grymt kul! Har en stuga bokad torsdag-söndag, blir snowboard på dagarna och party på fredag och lördag kväll. Taggad till tusen redan nu!

Latmask

Orkade inte gå upp ur sängen i morse så det blev ingen skola idag heller. Somnade om och vaknade inte förrns vid 15-tiden. Var himla härligt väder ute så Prick och jag tog en ridtur. Efter det blev det en långpromenad, dags att börja träna lite inför beach 2009 nu ;) Träffade på Lusen utanför gamla sjukstugan så blev kvar ett tag och skvallrade lite. Har varit en skön dag om man sammanfattar det hela. Beställde hem ett nytt objektiv nyss också, hoppas att få det innan helgen.

Såg en film i natt, Charlie and the Chocolate Factory. Himlans mystisk och knäpp film. Vet inte om jag gillar den eller inte.

känns som att jag bara duger ibland.

Måndag

Inte min dag idag, har inte kunnat sova något inatt. Var upp och tog ut hästarna i morse, råkade sen somna vid 11/12-tiden. Skulle egentligen vart till skolan, var nå jädrans möte men det sket väl sig. Vet inte vad det är för fel men jag går runt och är nervös och rastlös hela tiden, noll koncentration dessutom. Aja, nog med klag. Nu ska jag försöka få i mig lite mat, sen lira lite gitarr ;)

Om ca. en vecka åker vi till Budapest. Jag är nervös!

Söndag

Det blev en superkväll igår! Milla, Linnea och jag tog "fårrden" och raggade ner till Mora. Där blev det såklart party på Wasa, var helt fullpackat med människor. Milla var chaffis och vimmelfotograf, vilket hon fixade galant! Linnea och jag stog för drinkandet, haha. Det enda minuset den kvällen var väl att vi fick lov att köa så länge innan vi kom in, höll på att frysa ihjäl där ute. Men det överlevde vi som tur var. Grym musik/DJ, trevliga människor, och mina underbara vänner, kan det bli bättre? Nej ;)

Tack för kvällen, bästa födelsedagen på länge <3

RSS 2.0