Vad vore jag..


Vad vore jag
utan dina andetagLYCKA

Fick positiva besked idag, Prick är så pass bra igen att jag får börja rida honom lite smått. Så idag har vi varit ute på vår första tur på nästan 5 månader. Kändes så himla bra att få komma upp på hans rygg igen, en obeskrivlig känsla! Älskar dig min vän ♥

 

Älskling

 


Söte ♥


Linnea N

Fler bilder på Linnea :)


Full fart

Har haft fullt upp i helgen. I fredags hade jag en dubbel körlektion med Berndt. Var riktigt jobbigt att köra 1,5 timme och samtidigt få en massa uppgifter att göra, haha. Sen på kvällen så bar det av till Mora. Det var förfest i "sockerbiten". Sedan åkte vi till bowlingen i Rättvik. Hade en grymt rolig kväll ;) Tyvärr så hände det lite tråkigheter också, men det slutade bra som tur var. Det är farligt med älgar på vägen!

Lördagen var ganska seg måste jag säga. Fixade hästarna och sen blev det fest igen på kvällen. Blev ganska lugnt dock, var bara Ärtan som höll låda på vägen hem. Haha!

Idag har jag bara tagit det lugnt, varit i stallet och pysslat. I morgon kommer veterinären, är så nervös så att jag mår illa. Var inga roliga besked man fick i torsdags precis, så hoppas verkligen att Prick har blivit bättre nu!

Nej, nu är det dags att försöka sova ♥

Innan utgång

 

I tried to be chill but your so hot that I melted.


Linnea N

Här kommer några bilder från våran fotodag i fredags :) Fler bilder kommer inom en snar framtid :)
RSS 2.0