Maine Coon

Åkte ner till Enviken igår för att fira min moster Babben som fyller år på tisdag. Blev en mysig dag i solskenet, supergod mat och fikabröd som man inte kunde få nog av. Bjuder på några bilder på en av Babben och Anders katter. Så himla fin! Han har en bror som ser nästan precis likadan ut men han låg inne i huset och mådde dåligt. Hade svalt en råtta, haha.













Gigas och Babben


Tisdag

Skön dag med fint väder. Tog en promenad med Sebbe på eftermiddagen. Lite senare så bar det av till stallet. På kvällen drog Johanna och jag till sporthallen där det var cirkelträning. Måste erkänna att det var det jobbigaste jag gjort på länge ;) Men det var riktigt skönt att plåga sig själv lite, kommer att fortsätta att gå på dessa träningar.

 

Nu ska jag se film, men har inte bestämt mig än vad det blir för någon. Sen sängen, hoppas på att jag slipper drömma konstiga drömmar. För någon natt sen så var jag i Idre och festade loss med Barack Obama. Hur sjukt är inte det? haha

 

Ha det bra ♥

 

 

The Beatles- A Hard Day's Night

 

 


Orsa RK

Slänger upp några bilder från tävlingen idag.
:)
















Orsa i morgon

Hänger med Sarah till Orsa i morgon. Det är hopptävling vid ridklubben. Ska hjälpa till med Heffe och även fota lite. Kan nog bli en riktigt bra dag, ska vara solsken och skapligt varmt.

 

Sarah och Heffe


Young Forever

Är så himla trött på lilla Älvdalen. Vill träffa nya människor och få nya erfarenheter. Jag vill FOTOGRAFERA, inte plugga om politik och annat tjaffs som jag aldrig kommer att ha nytta av. Men antar att det bara är att kämpa sig igenom det här året, sen är jag fri att göra som jag vill. Har i alla fall härliga människor i klassen som gör det värt att gå till skolan


 

Jay-Z feat. Mr Hudson- Young Forever


Patrick Swayze

Patrick har inatt lämnat världen. Väldigt tråkigt, men ganska väntat eftersom han var så pass sjuk.
Vila i frid






Måndag

Har varit en helt okej dag, men sulligt i skolan som vanligt. Drog till stallet på eftermiddagen, Prick var varm i benet idag. Inte bra :( Tog i alla fall en liten promenad så han skulle få komma ut ett tag. Sen senare på kvällen blev det ett pass med cykeln, har haft träningsuppehåll i några dagar nu pga en muskel eller sena i benet som har spökat. Men nu är jag igång igen, måste vara i form inför det "hemliga" uppdraget i februari ;)

 

Nej dags för sängen, upp tidigt i morgon!

 

 

Saknar min bäbis


Here without you

 


I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

 



KM

Var KM på ridklubben idag. Gick helt okej med tanke på omständigheterna. Jag har inte hoppat sen tävlingen i Leksand (maj). My kändes inte heller helt hundra, trött och lite stel. Men vi kom runt i alla fall, nöjd med det :)

 

Fina Myset

Ignorera mitt skänkelläge som får ett eget liv vid stora språng, haha.

 

Fotade gjorde Linnea :)

 


Fredag

Idag har jag kört min första körlektion. Var jättenervös innan men när jag väl hade börjat köra så släppte det lite. Berndt var inte alls så farlig som en viss person påstod, haha. Han pratade om min pappa nästan hela tiden. Lektionen gick faktist riktigt bra, läraren var nöjd och jag också. Dock så tyckte Berndt att pappa skulle köpa mig en riktig bil och inte en gammal seg Ford, haha ;)

Efter lektionen i Mora så bar det av hem till Dalen igen, bussen var full med tyskar så jag var skapligt trött när jag tillslut var hemma igen. Cyklade upp till banken för att betala in pengar till körskolan, sen bar det av till stallet på kvällen. Blev en tur på My och sen fixade jag sakerna tills i morgon. Är KM i hoppning på ridklubben så jag och My ska vara med och tävla. Har inte hoppat på 4 månader men det ska nog gå bra ändå. 

Dags för sängen nu snart, ska ladda med lite Elvis och ett glas Oboy inför morgondagen ;)
Natti ♥ 

Burning Love

 

 


Föl

Följde med Lisa idag för att kolla på Nadjas lilla Vilja :) Bara 2 veckor gammal, sååååå himla söt! ♥

 

 

 


AquaJam 2009 i Orsa

Bättre sent än aldrig ;)
Nu kommer bilderna från i lördags. Jag har ingen aning om vad personerna heter eller vad dessa gör för trick eller vad det nu kallas. Det är också första gången jag fotar något som det här, så var inte för hårda ;)































Puss ♥


Torsdag

Glad idag! Fick sova ut ordentligt. Sen for jag ut och fotade lite nu på eftermiddagen, efter det skolan för att hämta lite saker. Träffade på Linnea som berättade att nästa vecka ska vi börja jobba med ett nytt "tema". Vi ska inreda några klassrum, ska blir riktigt roligt! :D

Bäst av allt är att jag ska få rida My hela helgen ♥

 

happyface

 

Laddar upp fler bilder från dagen ikväll :)

 

 


Onsdag

Skön dag! Cyklade till stallet i morse för att ta ut hästarna. Sen var jag till skolan en liten stund. Dom andra i klassen läser matte B den här veckan så jag ska plugga lite rester medans är det meningen. Har hållt på med körkortsteorin och projektet istället. Skäms på mig! Men orkar bara inte ta tag i det där tråkiga än.

 

Nej nu ska jag ut i solen en stund med Sebbe ♥

 

Självporträtt

 

 


Bilder från i lördags!

Min blogg har krånglat, har tagit evigheter att bara ladda upp en bild. Men bättre sent än aldrig, här kommer lite bilder från helgen :)

Ett besök på Kaffestugan är ett måste när man är i Mora



Mormor




Deddemannen fick ett nytt halsband




På kvällen blev det party, Ida fyllde 18!
:D





RSS 2.0