00.15

Klockan har passerat midnatt, är jättetrött efter en riktigt mysig helg i huvudstaden. Bodde på ett superfräscht hotell, HÄR kan ni se hur rummet såg ut! Tog tyvärr inga egna bilder under helgen. Åkte ner tidigt på morgonen i lördags. Gick runt på stan och kikade lite, käkade på kungshallen och sen drog vi oss tillbaka till hotellet någon timme. Sen på eftermiddagen blev det ett SPA-besök. Badade bubbelpool, simmade och fick massage. Så himla skönt! Senare när vi var tillbaka på hotellet igen så blev det en timme i bastun. Avslutade kvällen med ett restaurangbesök. Kommer inte ihåg vad stället hette, men gott var det! Man fick gå och plocka en massa mat som sen kocken tillagade. Söndagen spenderades ute på stan, handlade ett par nya lurar som jag är riktigt nöjd med. Sen blev det lite kläder också förstås. När man väl satt på tåget hem igen så var man ganska så trött. Saknar storstaden nu, kändes konstigt men ändå lite skönt att komma hem till folktomma Dalarna ;)

Avslutar det här inlägget med att säga att jag har världens bästa pojkvän.
Puss på Jacob!
:)





STOCKHOLM

Åker till Stockholm tidigt i morgon tillsammans med älsklingen min.
Hoppas ni alla får en trevlig helg!

SUMMER OF '95

Jag saknar sommaren sååååååå himla mycket! Det har snöat så gott som hela dagen och sommaren känns långt borta. Men nu är det snart bara april månad kvar och sen borde all snö vara borta! Ska bli så skönt att kunna gå barfota igen och ha så lite kläder på sig som möjligt, haha.

 


Härlig bild på moster Babben och en liten Evelina (eller "Plontos" som jag då kallades, haha). Bilden är tagen för 15-16 år sedan i Furuvik.

 


ALVA & MAJA


BOTHER ME TOMORROW, TODAY I BUY NO SORROWS.


18.16

Jag är en dålig bloggare. Det är grått och trist ute, så det är inte roligt att fotografera för tillfället. Hoppas på att våren och sommaren kommer snabbt som attan :)



Jacob, världens bästa ♥


SJUKDAG NUMMER TRE

Känner mig väldigt ensam, bortglömd och isolerad.






WÄSA

Härlig dag!
Ida i vit/röd jacka och jag i ljusblått.


Stel som en pinne, haha!

MORGON

En trött Sebbe.

Själv så har jag varit vaken sen klockan 5 i morse.

Vaknade utvilad, men det beror väl på att jag somnade klockan 17 igår också, haha.

 


GÅRDAGEN



LIFE IS FOR DEEP KISSES, STRANGE ADVENTURES, MIDNIGHT SWIMS AND RAMBLING CONVERSATIONS.

Jag saknar sommaren


06.02

Sömnlös natt, somnade vid 13-tiden igår och vaknade runt 21. Var vaken 3 timmar och sen slumrade jag till vid 00-tiden igen men vaknade ganska så snart. Sen har jag varit vaken resten av natten. Har roat mig med penna och papper, var så länge sedan jag ritade nu. När jag gick på högstadiet så tecknade jag nästan varenda dag. Synd att jag slutade, känner mig så ringrostig nu! Är sugen på att skaffa mig en ritplatta :)


Översta bilden kluddrade jag ihop inatt.

Den nedre till vänster ritade jag när jag var 13 år och inspirerad av serietecknaren Lena Furberg.

Den nedre till höger kladdade jag ihop en natt för 2 år sedan.

 

 


AC/DC- LET ME PUT MY LOVE IN TO YOU

 


28 FEBRUARI

Födelsedagskalas med släkten, blev en mysig kväll med många fina presenter!
Visar bild på några av dom här nedan.

Fick dessutom pengar och möjlighet att få välja ut en ny mobiltelefon.
Så har ni tips på bra "musiktelefoner" så är dom välkomna!

:)


Fick en superfin kandelaber med familjen Heed/Nyström/Gunnarsson!


Spännande med paket!


Söt prydnadshäst från Mormor och Morfar.


Fick en väldigt SNYGG tröja med Johanna & Linnea!
;)

Present från älsklingen min!
Övernattning på hotell & SPA-behandling.
Längtar redan, skönt att komma bort och få lite tid för oss själva.

;)

27 FEBRUARI

Kvällen började hemma hos mig. Bjöd på kycklingwook och vin. Efter lite förfestande så satte vi oss i bilen och körde mot Orsa bowling...TRODDE JAG JA! Vid Östäng så satt dom på mig en ögonbindel! Efter kanske 5-10 minuter i blindhet så stannade bilen. Det första jag hörde när jag öppnade bildörren var glada människor och glasklirr. Jag gick uppför en trappa och in i ett hus. Väl inne slet dom av mig ögonbindeln och där inne satt det massa människor och sjöng för mig! Snacka om att jag blev chockad, bara stod och gapade kändes det som. När chocken hade lagt sig lite så drog partyt igång. Blev en riktigt rolig kväll! Träffade många som jag inte har sett på ett bra tag.

Jag kan bara sammanfatta det hela med att jag har superfina vänner!
PUSS PÅ ER ALLIHOPA ♥




GRATTIS TILL DIN TIONDE TJEJVASA!

Mammsen lyckades kämpa sig igenom de 3 milen för tionde gången. Inte ens tråkigt väder, dåligt fäste eller feber lyckades stoppa min stålmamma ;)

RSS 2.0