LADIES NIGHT

I lördags så var Babben, mamma och jag ner till Läkerol Arena i Gävle för att kolla på Ladies Night-showen. Jag ångrar verkligen inte att jag följde med, för showen var riktigt bra tycker jag. Synd nog så fick vi ganska så dåliga platser, kom långt bort från scenen. Jag gjorde några tappra försök med kameran och här nedan ser ni resultatet.

Brolle verkar vara en väldigt trevlig och jordnära person som möter alla med glädje. Jag stod på sidan av signeringen efteråt och han kramade om alla sina fans med ett leende på läpparna. Det borde flera artister tänka på, att möta sina beundrare med respekt och vara glad och trevlig. Jag tror att det är mycket på grund av det som Brolle är så omtyckt bland folk. Tyvärr så hann jag aldrig upp och få min skiva signerad, för jag stod på fel ställe, hade missat vart själva kön var. Och när jag väl upptäckte det så var det försent. Kvällen slutade i stor besvikelse alltså, hade sett fram emot att få träffa honom. Tårarna var nära, kände mig som en liten snorunge. Besvikelsen var stor.

IDA M.

Hej bloggen.
Dålig uppdatering från min sida. Har jobbat hela veckan så jag har haft fullt upp. Har massor av fina bilder som ska redigeras, så fort jag får tid så kommer dom att komma upp här på bloggen. Håll utkik. Här nedanför så får ni några smakprov från fotograferingen förra fredagen.


WITH YOU

I will never try to deny, that you're my whole life.
Because if you ever let me go, I would die.
So I won't front, I don't need another man.
Lyckades få till en hyffsad bild med mobilkameran.
Bilden är tagen 2 oktober nu i år,
ute på långbryggan i Rättvik.
Det datumet har en speciell plats i mitt hjärta.
För 2 oktober, 2009, var kvällen då jag träffade världens finaste kille.
Jag blev helt fast från första stund, så nära kärlek-vid-första-ögonkastet man kan komma.
Så Rättvik och 2 oktober kommer alltid att påminna om något riktigt, riktigt bra.

Jag älskar dig Jacob, vill alltid vara med digETT NORDSVENSKT TROLL

Jossans Pirat gör sig bra på bild.


HÖST


RSS 2.0