SPÄNNANDE BESÖK


I onsdags så var en av Pricks föredetta ägare här och hälsade på. Ulrika som hon heter ägde honom från att han var 6-7 år tills han såldes till Sara (tjejen som ägde honom innan mig). Ulrika i sin tur köpte honom från Aud som bedriver lägerverksamhet utanför Stockholm.
Det var verkligen jätteintressant att höra vad Ulrika hade att berätta. När hon fick hem honom så var han omusklad och outbildad. Men talang för att hoppa hade han redan då. Under deras år tillsammans så tävlade dom upp till MSV hoppning. Dom tränade även för Peder Fredricson som var väldigt förtjust i den prickiga hoppkanonen ;) Ulrika sålde honom sedan till Sara i Leksand som ägde honom fram till 2003 då jag köpte honom. Tänk vad mycket min älskade ponny har varit med om som inte jag har/ har haft en aning om!

HOPPTÄVLING, 19 JUNI.

Bjuder på några av mina favoritbilder från tävlingen.

NYTT I HÄSTGARDEROBEN

Har glömt att visa två set som jag har inhandlat under sommaren. På första bilden är det ett blått JW-schabrak och huva. Nedersta bilden visar fyndet jag gjorde i Särna, ett olivgrönt schabrak med matchande benlindor.

SAKNAR

Jag saknar mitt paradis, önskar att jag kunde åka tillbaka redan i höst. Hade gärna bytt regniga och tråkiga Älvdalen mot stekande sol i Alanya.


ETT SMAKPROV FRÅN ALANYA


Alanya 21 juni- 5 juli <3

RSS 2.0