Låt mig få drömma mig iväg, bara för en liten stund?Vad som helst, hade verkligen gjort nästan vad som helst för att få träffa denna man. Tyvärr så är han nu död och jag är född på fel årtionde, hade mycket hellre velat vara tonåring på 50-60 talet. Tänk musiken, artisterna, stämningen och alla danser. Man träffades för att dansa, för att ha roligt tillsammans. Vad gör man nu?

Lördag kväll

Det stog party på schemat. Kan väl berätta att det som vanligt var skönast stämning på förfesten. Vi åkte i alla fall upp till Rots bystuga sen för att kolla läget där. Slagsmål, poliser och arga/ledsna människor. Nej fytusan, roligare har jag allt haft. Drog ner till Andvägen för "efterfest" sen, blev väl kaos där också. Satan va arg jag blev! Blev nästan rädd för mig själv. Våld löser inga problem har jag fått lära mig men då var jag hur nära som helst att göra något riktigt dumt. Shame on me! Av kvällen har jag i alla fall lärt mig att man ska festa med människor som man tycker om, inga andra. Blir bara dumt då när man har alkohol i kroppen.

Får ta nya tag nästa helg i Strängnäs, ska hejja fram våra dansbandskungar ;)

Fredag hela veckan, tack!

Skönt att det är helg! Känner mig helt slutkörd. Har i alla fall haft en bra dag idag. Åkte till skolan i morse för att kolla på luciatåget, fotade lite också. Var lite pinsamt att klämma sig in där i den fullproppade matsalen med ett stort stativ under armen. Råkade smälla till någon stackare med det. Gick hem vit 12-tiden och somnade i fotöljen. Vaknade och busade med Sebbe en stund. Snacka om att han blir vild på en gång. Bet mig i rumpan gjorde han också, gissa om jag blev arg?! haha! Ska väl försöka att dra mig till stallet snart, ska rida både Prick, Berit och Pajazzo om jag hinner. Blir inge party för min del ikväll i alla fall, känner mig inte så pigg på det. Får köra på för fullt i morgon istället.

puss :*

gay?ursäkta mig, men varför är typ 99 % av alla extremt snygga killar gay/homosexuella? hur ska det här sluta om det tillslut inte finns några kvar till oss tjejer/kvinnor? GAAH! Droppen kom när jag nyss läste att Ricky Martin påstås vara gay.

RSS 2.0