Lördag i Stockholm

Nu är vi inne på tredje dagen i huvudstaden. Kan bara säga att jag trivs som fisken i vattnet! Helt underbart med alla människor. Man blir grymt partysugen när man går hem från stan på kvällarna. Det är fest på varenda liten krog/klubb och fullt med glada människor.

Torsdag: Kom fram med tåget halv 9 ungefär. Åkte till lägenheten för att slänga in resväskorna, sen bar det av till Pizza Hut. Där blev vi placerade vid VIP-bordet. Det säger ju en hel del, haha. Dock så var personalen jäkligt otrevlig och snobbig. God mat i alla fall!

Fredag: Började med att åka till Berga militärbas, riktigt roligt faktist. Fick kolla runt lite på deras sjukhus och sen fick vi äta lunch på Berga slott. Jättefint och god mat! Efter det fick vi gå en rundtur på själva området. De som var där för att göra lumpen hängde bokstavligt talat ut genom fönstrena, haha. Man kunde börja fundera på om dom aldrig hade sett ett gäng tjejer! Efter det så drog vi in till city för lite shopping, handlade en jättesöt klänning som jag ska ha på julbordet, smink och en svart kofta. Senare på kvällen åkte vi till Globen för att se showen, helt okej faktist men en del av inslagen var ganska tråkiga.

Lördag:
Sovit halva dagen, sen bar det av ut till Globen. Showen var inte bra alls idag. Skippade sista biten helt och gick ut och shoppade istället. Inhandlade 2 nya ridbyxor, 3 par ridstrumpor och en tjock padd/filt. På vägen hem så blev Milla uppraggad av en utlänning, det var mycket uppskattat kan jag lova, haha. Avslutade med bio, såg på Twilight. Riktigt skön film måste jag säga. Och Robert Pattinson är HET! Nu ska jag sova, blir nog en jobbig dag i morgon med mycket shopping.

natti!

Onsdag

Är skapligt trött idag, somnade vid köksbordet igår kväll. Var upp och tog ut hästarna i morse, blev väl sen till skolan som vanligt och missade ett seminarium. Men aja, sån som händer. Planerna för idag är att inhandla lite nytt smink och sen packa inför resan i morgon. Känner mig riktigt taggad, en weekend i Stockholm med brudarna. I morgon kväll när vi kommer fram så ska vi antagligen gå och se bio, Twilight. Har velat se den hur länge som helst men om man bor i Älvdalen så tar det ju ett tag innan den hinner komma dit, haha. Sen på fredagen så ska vi ut till marinbasen. På kvällen blir det invigning i Globen. Kommer att skriva lite i bloggen varje dag och kanske även lägga upp någon bild. Håll utkik!

puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0