Sötkorv

Min sötkorv fick en ny grimma idag. Mycket manlig färg ;) Trodde aldrig att jag skulle sätta på honom något rosa, haha!

 


Linnea N

Snöfall, 20 minusgrader och en halvtrasig bil. Var väl inte så jättelyckat att ge sig ut för att fota i det vädret. Kunde knappt hålla kameran still för jag skakade så. Men någon bild blev det i alla fall :)
Juldagen

Körde åt systrarna Larsson, Halén och Ingemar. Först hamnade vi på en förfest utanför Rättvik. Huset var fullt med mystiska personer. Ur högtalarna spelades Eddie Meduza (Johanna hade passat bra in där), haha ;) Stannade någon timme och tillslut så var det dags för att dra sig till krogen. FULLSMOCKAT med folk! Var som att dansa i en bastu. Blev en rolig kväll i alla fall med många skratt, kom hem 5 på morgonen. Var helt slut då kan jag lova!

 

N: Saraaaaah! Saraaaaaaaaaah?

*vänder sig om och tittar i baksätet*

E: Jag släppte av Sarah för 10 minuter sedan.

N: Jaha, zzzzzzzzzzzZZZZZZZzzzzzzzz....

Totalväck ;)

 

Fullt på dansgolvet.

 

Förferre.

 

Någon med för många luringar innanför västen tror jag, haha.

 

Baren.

 

 


Julafton

Blev en mysig julafton, började dagen i stallet. Red Knappen och pysslade om Prick. Sen hem för att invänta en del av släkten som kom på besök. Blev en mysig kväll med god mat och trevligt sällskap.

 

Julgransdekorationer.

 

Gammelgubben fick granris, knäckebröd och morötter vilket uppskattades.

 

Babyface däckad efter öppning av julklapp, haha.

 

Mysigt med ljus.

 

Jag hade tydligen varit snäll i år.

 

Och så var det roliga slut, julen kom lika fort som den försvann.


God Jul

Hoppas ni alla får en mysig dag och många fina klappar! Bjuder på en bild på vår härliga julgran. Dock så är den mycket finare i verkligheten.

Puss ♥

 


Kom öppna dig

Snart är julen över
Sitt närmare
För du är allt jag vill och behöver


KÖRKORT!

Klockan 9.00 i morse var det klart, jag hade klarat uppkörningen och därmed fått körkort! Fick köra med en väldigt lugn och trevlig inspektör. Tiden flög iväg, hann knappt att bli nervös. Fick köra ut mot Kråkberg, virra runt lite där efter några småvägar, backa runt hörn, köra tillbaka till Mora, parkera och sen köra runt lite borta vid busstationen/centrum. Svårare än så blev det inte, fick inte ens göra en oskyddad vänstersväng från landsväg som jag tränat så mycket på. Men nu är kortet mitt i alla fall! GÖÖÖÖTT!

Den lilla fulingen. Låter som en symaskin. Men man ska väl inte klaga, bättre än inget! I sommar ska jag förhoppningsvis få köra en mycket roligare bil i alla fall. En röd jeep från -51, älskar veteranare! Den ska vara i fint skick dessutom, renoverad innan pappa och farfar ställde av den för sisådär 18 år sedan ;)

 


Söndag

Mysig dag med babe. Tog en lång sovmorgon, sen bar det av till Sågmyra och Lager 157. Hittade en hel del fina kläder som fick följa med hem. Avslutade dagen med ett besök på China House i Mora. Blev en lyckad dag trots lite tidsbrist. Bra att någon är lite spontan i alla fall och kommer med roliga idéer, själv är jag hur seg som helst. Känner mig lika pigg och rolig som en döing, hehe.

Har slarvat med sömnen på sista tiden, är förkyld och har dessutom dragit på mig en misstänkt ögoninflammation. Vänsterögat är helt rött och känns helmysko. Får plocka fram brillorna den här veckan i värsta fall. Suck, jag som föredrar linserna. Brillorna är bara ivägen och immar igen. Får hålla tummarna att det går över fort.

 


Jag är lycklig
När jag är med dig

Ny header

Fixade ihop en ny header, tänkte att det var dags för lite förnyelse.
Den andra har jag haft i över ett halvår.

Hiss eller diss?

Gårdagen

Igår var jag ner till Falun för att göra teoriprovet till körkortet. Det gick väldigt bra måste jag säga, lättare än vad jag trodde att det skulle vara. Frågorna var inte alls komplicerade att förstå eller kluriga. Bara ren logik. Men det var hur nervöst som helst, skakade i min högra hand under hela provet! När jag skulle rätta allt så kändes det som att mitt hjärta satt uppe i halsen. Pulsen skenade iväg, haha. Ville bara skrika rätt ut av glädje när allt var klart, men det kunde jag såklart inte göra eftersom det satt kvar folk där inne. Blev ett slags grymtande ljud istället, ett glädjegrymt, haha. Resten av dagen gick jag runt med ett fånigt leende på läpparna. Passade på att belöna mig själv med lite nya fina saker innan jag satte mig på bussen hem till Dalen.

 


Grå

Min värld blir grå utan dig i min närhet.


 


2 december


RSS 2.0