Torsdag

Så gott som hela lovet har gått och vad har jag gjort? Hmm, sovit! Är expert på att sova bort mina lov, vaknade inte förrns 4 på eftermiddagen idag. Hann med en ridtur innan solen gick ner i alla fall. I morgon är jag sugen på att dra någon stans och shoppa. Skulle behöva en ny klänning eller liknande att ha på lördag. Det suger att inte ha körkort, för buss känns inte så lockande nu i vasaloppstider. Får se hur det blir!

Ikväll är det film som gäller för ovanlighetens skull, haha. Slumdog Millionaire står på tur, ska bli spännande att se om den är så bra som det har sagts.

TårarSeven Pounds- Kärlek, omtänksamhet och massa tårar! Det var som ett vattenfall nedför mina kinder, grät så mycket så jag fick ont i näsan, haha. En riktigt bra film i alla fall, den berör.

mums!Hade tråkigt ikväll så jag laddade hem "tonårsfilmen" Wild Child. Hade inte så stora förväntningar om man säger så, men nog gick den att kika på. En typisk "tjejen-som-blir-populär-och-får-den-snygga-killen-film", om ni fattar vad jag menar med det, hehe. Gjorde i alla fall en positiv upptäckt, den engelska snyggingen Alex Pettyfer (modell & skådis). Hoppas han spelar in någon mer film framöver.

FilmDet senaste halvåret så har jag blivit en riktig filmgalning. Ser nån film nästan varje dag, varannan i alla fall. I helgen har jag sett The Curious Case Of Benjamin Button och Just Like Heaven. Gillade dom starkt! Men den sistnämnda är kanske mer en såkallad "tjejfilm" som en viss person skulle ha sagt. Rekommenderar er att se dom i alla fall!

Någon som har bra filmtips?

RSS 2.0