Individuella valet

Hoppade lilla grå (Grace) i fredags på individuella valet. Gick hur bra som helst, hoppade till och med en bana i slutet. Hon är så rolig för i början när man rider fram så är hon helt störd, kan få värsta dampanfallen helt plötsligt men sen när hon väl får något att koncentrera sig på så är hon urmysig. Suck, varför ska man gå och kära ner sig i en lektionshäst :( om jag ändå hade haft pengar...

Party

Igår bar det av till Sveg, riktigt rolig kväll måste jag säga! Tyvärr så hade jag på något sätt lyckats dra på mig ryggvärk så jag knappt kunda böja på mig. Höll mig till att dansa fox och stå och studsa framme vid scenen. Träffade många trevliga människor som bjöd på intressanta samtalsämnen, haha.

Känner mig ganska sliten och trött så här dagen efter, men ska försöka dra mig upp till stallet nu. Ska ta mig en tur på rodeohästen lilla grå och sen göra något med gammelgubben. Får se om ryggen pallar.

puss

Peace & Love

Allvarligt, i år MÅSTE jag dit. Volbeat ska dit och jag har velat se dom hur länge som helst nu. Dessutom så gissar jag på att det kommer att komma dit massa andra superbra band också. Tänk bra musik, party i flera dagar och massa förhoppningsvis snygga killar ;D kan det bli bättre?

Tisdag

Fytusan, det här har inte varit min dag. Hade utvecklingssamtal idag med Thomas, läget är mycket värre än jag trodde. Det känns så himla jobbigt, men jag måste försöka ta tag i det här på något sätt. Gick hem efter lunchen, hade alldeles för många tankar i huvudet för att orka stanna kvar.

Nu gäller det att råplugga fram till studenten, om jag ska kunna få några betyg.


Skotertur till Bösjön

Blev ett helt gäng som åkte. Från första början så var vi väl ca 5 skotrar med det kom fler så vi blev nog runt 12 ekipage. Var en riktigt lyckad tur med trevliga människor och perfekt väder! Klicka på bilderna så får ni upp dom i större storlek!RSS 2.0