Rustad för regn

Klickade hem ett nytt regntäcke till gubben idag.
Blev ett grått för att matcha hans grå/svarta fläckar ;)Bilden lånad från Hööks.seSnöskoter på vatten del 3
Snöskoter på vatten del 2


Snöskoter på vatten


Diggiloo i Sälen

Trevlig kväll trots regnet där i slutet.
Bjuder på en bild, den enda jag blev nöjd med.Kjell Junior Wallmark, även kallad "Brolle".
Satan va snygg han är!

Torsdag

Vi träffades några tjejer för att grilla och ha mysigt. Spelade spel som slutade med att Johanna fick som uppdrag att jucka mot ett ben och låtsas få orgasm. Som tur var(?) så slapp hon undan det ;) Ida kom däremot inte undan, hon fick gå ut till vägen och shejka loss framför en bil, haha. Senare på kvällen drog vi upp till Boggberget där Lasse Stefanz spelade. Blev en rolig kväll trots regnet.


Anna, Johanna och Linnea


Käk


Jullan, Ida och SaraBild"Seize the day or die regretting the time you lost"
Dansbandsveckan 2009 i bilder


Johanna och Pernilla på G


Lasse K spelade i Grönlandsparken, såklart så var det publikrekord ;)


Johanna och Linneas frilla i bakgrunden


Johanna och Ebba


En grogg i solen sitter fint


Risberg spelar med inlevelse ;)


Allsång på campingen, riktigt rolig kväll!


Leksingarna


"Filuren"


Utsikt från campingen


Dansbana 3 tidigt på kvällen


Linnea och Johanna


"Tjejerna som bor bredvid Bajamajorna"


Om ni vill läsa om veckan så kan ni gå in på Linneas blogg
Besök hos frisören

Hade tid hos Gullan idag eftersom Linda har semester. Slingade håret och klippte topparna, håret känns superfräscht nu. Fick prova en inpackning som tog bort det gröna i håret, funkade finfint så jag köpte med en tub hem (bilden).

Rallytur med brudarna

Har varit ute och åkt en sväng med Linnea och Ida nu på kvällen. Först blev det ett besök på Donken för en glass. Sen åkte vi till Orsa och snurrade runt. Efter ett tag kom vi på att vi skulle tillbaka till Mora för att kolla efter ett tält, tyvärr så fanns det såklart inget. Sen tillbaka till Orsa igen, kan i alla fall säga att OrsaYran inte var någon höjdare precis, haha. Sa hej till Divan och sen bar det av hemåt till Dalen igen.

Tisdag

Byggde ny hage åt hästarna i Väsa igår kväll. Idag har det inte hänt så mycket, åkte till Mora en sväng och köpte en plattång (straight and curl) från Björn Axén. Hoppas den håller lite längre än den förra. Kollade på ny telefon också, men fanns inget som riktigt föll mig i smaken. Den jag har nu fungerar inte skärmen på så det är dags för en ny nu tror jag :P Vill inte ha en alltför dyr eftersom jag har en förmåga att förstöra mina telefoner på ett eller annat sätt. Men det ska finnas en hyffsad kamera inbyggd och den ska funka bra som musikspelare. Någon som vet någon mobil som passar in på mina krav? ;P

Nu på kvällen tittade jag på MJ's minnesceremoni, det var väldigt fint måste jag säga. Det föll en och annan tår, han verkar ha varit en fin människa om man utgår från det som hans familj och vänner sa om honom. Och så var han ju såklart en grym vokalist/dansare. Jag har inte riktigt kunnat förstå att han är borta, kändisar känns odödliga på något sätt.
Vila i frid


Besök av veterinären

Bertil Jakobsson kom idag för att ta en titt på Pricks hälta som inte har velat ge med sig. Visade sig vara inflammation i lederna igen, i alla fall i höger fram. Den vänstra var i bättre skick. Behandlingen blev "Butta" i 10 dagar (antiinflammatoriskt medel) och vila fram till slutet av augusti/ början på september. Dessutom så ska han helst få gå ute på bete hela den tiden tyckte herr Jakobsson.

Trots att han bara har ridits några dagar per vecka i skogen och betydligt lugnare än förut så har helvetet kommit tillbaka igen. Han har ju varit så pigg och glad, velat busa när man varit ute. Allt är så himla orättvist, min lilla gubbe förtjänar att må prima, ha roligt och bara njuta av livet. Istället får han gå runt med en rygg som ständigt gör ont och leder som påminner om att han inte är ung och frisk längre. Istället för att se fram emot och planera våran framtid tillsammans så tänker jag oftare på den dagen det inte funkar längre.

Dina ryggproblem går inte att göra något åt.
Men jag gör vad som helst för att du ska slippa ha ont på ytterligare ställen.
I mina ögon är du värd din vikt i guld, ingen kan ersätta dig.
 ♥

Helt slut

Idag har jag hjälpt till på auktionen i Brunnsberg. Har stått och serverat korv hela dagen. Gick i alla fall bra om man bortser från några små klantiga missar från min sida. I morgon ska jag upp igen, kvart över 7 hämtar Linnea mig så det är bäst att gå och lägga sig nu så man orkar upp.

Godnatt

Tidig morgon

Gick upp halv 9 i morse. Ringde till veterinären eftersom Prick inte verkar bli nå bättre. Jag hade tur för det blir Bertil som kommer upp på måndag och tar en titt på gubben. 

Nu ska jag upp till Gullan och höra om det finns någon ledig tid till att slinga håret nästa vecka. Måste fixa till frillan innan DBV i Malung ;)


Onsdag

Vaknade i morse av att solen stekte på, det är nackdelen med att ha sitt rum mot söder. Gick upp, åt frukost och sen ut i solstolen. Slumrade till ett tag och vaknade sen av att en stor lastbil parkerar utanför huset. In på gården kommer en ung kille, han säger inget utan sträcker bara fram ett papper till mig. Till slut fattade jag att han velade ha vägbeskrivning till Besparingsskogen. Jag skickade iväg honom till deras kontor, och när han hade åkt iväg så kom jag på att det är nog inte dit han ska med en massa stora plaströr. Skämdes lite när han åkte förbi en andra gång med rätt vägbeskrivning.

På eftermiddagen så hängde jag med mamma och mormor ner till Mora. Var meningen att jag skulle gå och fixa lite saker på körskolan, såklart så var det väl semesterstängt!

Det var min dag det, nu ska jag ut och springa min dagliga kvällstur. Måste motionera bort alla glassar jag klämt i mig idag ;)


RSS 2.0