Bra dag

Började med att spendera förmiddagen i stallet, tog ut hästarna, fixade klart allt till Prick, red en sväng i solskenet, putsade alla lädersaker och städade i mitt skåp. Efter det blev det en promenad hem. Käkade lite och sen gick jag ut på gräsmattan och stekte tills solen gick i moln. Hann få lite färg i alla fall ;) Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, bara tagit det lugnt. Gött!

Nu ska jag kolla film, hittade igen en med Brad Pitt som jag har missat.

Sunny Day

Härlig dag, tyvärr så lyckades jag sova bort den. Ställde väckarklockan på 11, men hade på något sätt stängt av den och somnat om. Är helt slut efter helgen. Lite solsken hann jag att få i alla fall. Tog en cykeltur med Johanna bort till Östängs och handlade en glass. Sen blev det stallet och min prickiga prins. Ska försöka komma upp i tid i morgon och vända tillbaka dygnet.

Har spanat in några högskolor jag vill söka nästa vår. Dom som står högst på listan är Fotoskolan Stockholm, Högskolan för fotografi på Göteborgs universitet, Fotoskolan i GamlebyHippologprogrammet eller Unghästutbildare nere i Flyinge. Så nu gäller det att plocka fram min intelligens och läsarhuvudet som har legat och slumrat detta år. För bra betyg ska jag allt gå ut med! Blev riktigt peppad efter fotograferingen med Maria Ottosson :D

love

Studentbalen 2009

Det blev en riktigt trevlig kväll med god mat, dans, skratt och sång.
:D


Martin och Jag


Martin och Jag


Simons syster (som jag tyvärr inte vet namnet på), Simon, Martin och Jag


Martin och Jag


Jag, Ida och Linnéa


Kicken och Sara


Martin och Jag


Linnéa, Morgan, Håkan och Ida


Fia och Johan


Joel och Mia


Martin, Hedlund, Risberg och Niclas


Ante och Carro

Filmer


Dressyrtävling i Malung 17/5 2009
Linnea Jakobsson- Lilla My
Evelina Heed- Silverkillen
 Elsa Qvicker- Guldpojken
<3


Hopptävling i Leksand 16/5 2009
Evelina Heed- Lilla My
<3

Torsdag natt


min älskade Zeb

Klockan är 01.36 och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Såg en film nyss, Marley & Me, riktigt bra film. Dock så fick den mig att tänka på Tessie. Jag saknar henne. Man ska vara rädd om sina nära, när man minst anar det så är dom borta. Nej usch, nu ska jag inte smitta av min deppighet. Det är bal på lördag, ska försöka se fram emot det. I morgon så åker jag och mamma och hämtar klänningen.

godnatt  ♥



Pure Love


Johanna och Cissi

Fotade Johanna och Cissi när dom hopptränade idag.












Tisdag

Slapp dag, vaknade, åt frukost och sen drog jag till stallet. Fotade Johanna och Cissi när dom hoppade, sen red jag Berit och senare på kvällen blev det dressyrträning på Silver för A-K. Gick skitbra! Om man bortser från min kutrygg och mina kalle-anka-fötter, haha ;) Har något att jobba på inför söndagen.

Taggad till tusen!

Måndag


Idag har jag för ovanlighetens skull varit till skolan en snabbsväng, möte med studievägledaren. Ska plugga lite smått och försöka göra klart några arbeten innan sommaren kom vi fram till. Vet inte än om jag ska behöva vara i skolan eller om jag ska ha hemstudier. Det visar sig!

Efter skolan så bar det av till stallet, red bitchen och min lilla prins. Till helgen blir det tävling, ska starta Silver i Malung (dressyr) och eventuellt My i Leksand (hoppning). Får hoppas på att allt löser sig och att jag hinner träna innan.

Annars har det inte hänt mycket idag, mitt liv är som sagt inte så händelserikt, haha.




Försök hur mycket du vill, du kommer ändå aldrig kunna trycka ned mig!


Skor



Dom andra sakerna har jag inte orkat ta kort på.

Torsdag

Riktigt rolig dag i Falun med Linnea, hittade massa fina saker. Lägger upp lite bilder och så i morgon på det jag har inhandlat ;)

Nu är det dags för sängen, känner mig sliten!
natti <3

Livet flyter på


(bild från google.se)

Livet rullar på, jag måste säga att jag trivs med dessa dagar. Sova hur länge jag vill, vara vaken hela natten, ha tid att bara lulla runt i skogen med hunden på dagarna, vara i stallet, fota och bara göra det jag själv vill. Idag vaknade jag nog runt 15-tiden, sov liiite för länge. Sen traskade jag och Sebbe runt nere vid älven resten av eftermiddagen. På kvällen hängde mamma med till stallet och vi tog en tur med Prick. Nu har jag nyss kollat film, Pride and Prejudice. Blir lika betuttad i Mr. Darcy (spelad av Matthew Macfadyen) varje gång, han är läcker ;)

På torsdag åker min vän Linnea och jag ner till Falun för att sätta sprätt på lite pengar, kommer nog bli en superdag :)

Och för er som har missat det, jag har hoppat av skolan och ska gå nästa år i stället.

Tiden rinner iväg



Och så är Valborgshelgen snart över nu också. Har varit lugnt för min del. Var hos Ida igår och åt grillat, supergod mat och underbart sällskap! Måste göras om flera gånger tycker jag :) I morgon ska jag upp och kika på dressyrtävlingarna på klubben och även fota lite.

Ha det bra!

Vit springare


RSS 2.0