Fejkade polaroider

Hittade igen ett program på internet där man kunde omvandla sina vanliga bilder till "polaroidbilder". Rolig effekt tycker jag :) Gå in och testa HÄR

 


Valbo

Har spenderat hela dagen nere i Valbo. Blev en väldigt trevlig dag tillsammans med mamma, mormor och Babben. Hittade en hel del fina saker, så känner mig väldigt nöjd. Nu är jag ganska så trött, har inte kunnat sova något sen i torsdags. Ska slå på en film och hoppas på att John Blund kommer smygandes.

Natti ♥

Längtar tills jag ska skaffa något eget, finns så mycket fina saker på IKEA

Jag och mammsen

Gott!

 

 


Snö?

Är så less på det här vädret! Tycker att det kan få bli lite kallt nu så att vi får snö istället för regn.

Bjuder på en härlig bild från Idre, så där ska det se ut!

 

 

Linnea poserar för fullt ;)

 

 


Miles away

 


Everytime I think of you
I always catch my breath
I'm still standing here
And you're miles away


Inspiration

Låten Bad Romance är bra men videon är verkligen grymt häftig (och lite störd). Lady Gaga är så sjukt snygg! Det är sånt här jag ofta hämtar inspiration från när jag ska fota. Musikvideor, filmer och låttexter. Önskar att jag hade haft en fotostudio, hade varit grymt att få plåta i en sån.

 

För er som har missat videon så finns den HÄR

 

 


Tidig morgon

Blev en tidig morgon, åkte till ridklubben klockan 7. Hade både privat och klubbstallet idag så det var en hel del att göra, men fort gick det. Passade på att ta en ridtur i det fina vädret innan jag for hem igen.

Mysigt :)


Ovärderlig

Det är dagar som denna jag förstår varför man inte ger upp. Prick är inte den allra gladaste jämt eftersom han har ont. Men jag ser igenom all ilska och kan se det som alla andra inte ser. Under den hårda ytan finns det en helt annan ponny, ponnyn som jag mötte för första gången i april för nästan 7 år sedan. Han är speciell, det vi har tillsammans går inte att köpa för pengar.

Bästa vän ♥

Tränade i ridhuset på kvällskvisten, vi gör framsteg nästan varje dag. Han tar vikthjälperna hur fint som helst nu, kommer aldrig mer behöva sadel och träns, haha ;) Och bugningarna sätter han nästan klockrent nu. Snart dags att öva in ett nytt trick, han är väldigt lättlärd och smart min gamle man.

 

 

 


Myskväll

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se film. Ska upp tidigt i morgon och ha klubbstallet, så det blir en lugn fredagskväll för min del. Mysigt! Känns dock väldigt ensamt, saknar J ♥

 

 

 


Torsdag

Bra dag, körlektion på förmiddagen. Nu har jag äntligen fått boka uppskrivning och uppkörningen! Börjar redan bli lite nervös, trots att det inte är förrns i mitten på december. Men det där ska jag klara lätt som en plätt! Plugga kan jag (bara jag vill) och köra bil är inte heller något problem.

På kvällen så hörde Sarah av sig, slutade med bio i Mora, New Moon. Måste dock säga att jag blev lite besviken, ganska seg och långdragen. Första filmen var absolut bättre. Men jag ångrar inte att jag såg den i alla fall, den hade sina stunder.

Nu ska jag försöka sova, natti ♥

Bad

Bättre än så här kan det nästan inte bli när det är mörkt och man är frusen! Ska dra igång en skiva med Mr. Presley nu och sen hoppa i.

 


Happyface

Har spenderat min helg nere i Mora hos finaste ♥

Fick en trevlig överraskning när jag kom hem, på köksbordet låg mina efterlängtade skivor som jag beställde med Johannes för ett tag sen. Weey! Så ikväll ska jag tända värmeljus, lägga mig i badkaret och lyssna på Elvis.

Men först blir det en promenad till stallet, ska upp för att fixa allt till Pricken och sen kvällsfodra.
Ljus i höstmörkret


Fire

Satt framför öppna spisen/braskaminen (eller vad det nu heter) i köket när jag fick idén att försöka fånga eldens härliga lågor på bild, här är resultatet.


Älvdalen-Skönvik

Fotade Älvdalens innebandylag idag, hade lovat Lars att fixa ett lagfoto. Laddar upp några av bilderna här, dock i svartvitt eftersom jag inte är så förtjust i ljuset inne i sporthallen. 

Lagbilden blev helt okej, synd bara att en viss person inte kunde vara seriös utan sabbade de egentligen bästa bilderna med diverse grimaser. Blir så j*vla irriterad när man försöker göra sitt bästa och dessutom ställer upp gratis.


Glada grabbar efter ett av alla mål dom gjorde


Taktiksnack?


Fokus


Efter ännu ett mål


Full fart


Full fart


Hela laget


 


RSS 2.0