MY

My är en superhärlig häst, många gånger har jag önskat att hon vore min egen.

Är oerhört tacksam över att Lotta låter mig rida henne.

 


I morgon är det hopptävling i Vansbro, tycker om att pyssla och fläta så ikväll har jag gjort fröken My extra fin.

 


TRE BILDER FRÅN VÅRHOPPET

Att fota i ridhus är verkligen inte min grej, får aldrig till någon riktigt bra skärpa och min kamera hanterar inte högt ISO så bra. Så oftast blir det bara suddiga och jättebrusiga bilder. Men här kommer 3 bilder som jag blev lite nöjd med i alla fall ;)


MIN FAVORITMODELL

Det kanske märks ganska väl eftersom det ofta blir bilder på honom här i bloggen, haha. Endel skulle säkert säga att han är ful, men jag säger istället att han har ett unikt och charmigt utseende. One of a kind helt enkelt. Men nu börjar det synas att han börjar bli lite till åren. Hans så annars runda och fina rumpa är ett minne blott. Men det ska vi åtgärda om han får vara frisk i framtiden.


VINNARBILDER
Översta bilden: Ida-Lisa & Olivia
Mellersta bilden: Linda & Frida
Nedersta bilden: Mathilda & Ikaros


GRATTIS TJEJER! :)

FOREVER

Har varit en helt okej dag.
Känner mig dock väldigt trött, hade svårt att somna inatt.
Orolig och rastlös.
Jacob har åkt till Åre och blir kvar där hela veckan.
Saknar honom redan, den här veckan kommer att gå lååååångsamt för min del.It took your love to make my heart come alive.
Kiss-Forever


ÄNTLIGEN

Idag kom äntligen mitt efterlängtade paket. Allt var så mycket finare i verkligheten så jag känner mig nöjd med min beställning! My kommer att vara snyggast på plats på lördag ;)
ELVIRA

Blev en väldigt spontan fotografering i lördags med lilla söta fröken Elvira. Hon är en Manchesterterrier, påminner mycket om en Dobermann tycker jag men är betydligt mindre.LOVE


Snart 7 år tillsammans med min galna, men alldeles underbara ponny.

Tänk vad tiden går fort när man har roligt!I'M A LUCKY GIRLJag har en familj som alltid ställer upp, flera nära vänner som jag kan berätta allt för och som jag litar på, en underbart bra pojkvän som är väldigt fin både på in och utsidan, en egen ponny som har lärt mig allt, två stora intressen som jag brinner för och förhoppningsvis en ljus framtid. Jag kan räkna upp hur många saker som helst som är positiva i mitt liv, så varför haka upp sig på det negativa? Livet leker!
PUSS PÅ ER ALLA

HÖÖKS

Kände att det var dags att fräscha upp tävlingsutrustningen lite. Har inte handlat hästsaker på år och dar. Så nu var det verkligen på tiden att fixa lite nytt, hoppas att allt passar till fröken My. Om jag har tur så hinner det komma innan helgen, annars så får vi väl inviga sakerna i Vansbro helgen efter. Så nu är mina sista slantar borta, är en fattig student igen. Men det är det nog värt ;)

 

Alla bilder är lånade från HÖÖKS hemsida!

SKOGSTROLL


SVANSJÖN DEL 2


SVANSJÖN DEL 1


NY HEADER (IGEN)


I won't be afraid, no I won't be afraid.
Just as long as you stand, stand by me.

JGPRICK

Idag fick Prick gå med en liten ryttare på ryggen, han såg ut att stortrivas må jag säga :) Vad tjejen heter vet jag tyvärr inte, hon stod och kollade när jag borstade så jag frågade helt enkelt bara om hon velade rida en liten stund. Minns själv hur det var när man var liten, överlycklig för varje liten minut på hästryggen. Roligt att få göra någon glad, man såg hur hon sken upp. Jag känner mig både för lång och tung för lille Pricken, så det är nog bara bra om han rids av någon lättare person.

Tog bort hennes ansikte ifall att föräldrarna inte vill att hon ska synas här på bloggen.

DET ÄR VÅR I MUMINDALEN

Solen skiner för fullt utanför fönstret. Jag och Sebbe har nyss varit ute på promenad nere vid älven. Istället för att som vanligt gå på stigen som löper längs älvkanten så gick vi nere i älven. Var så lite vatten så att strandkanten hade kommit fram. På vissa ställen kunde man gå mitt i älven också. Blev en mysig promenad i alla fall, lyckades få till några bilder utan att tappa kameran i vattnet. Är faktist lite svårt att fota samtidigt som man ska hålla i ett koppel och hålla balansen på hala stenar ;)


FRÖKEN FORD

Har varit duktig idag, har tvättat och städat mr Mondeo. Dammsög, torkade av allt invändigt och tvättade av den utvändigt 2 (!) gånger. Låtsades att det var en sån HÄR som jag skrubbade på. Så nu är han ren och fin, får se hur länge det håller i sig, haha. Borde öppna en egen städfirma för bilar tror jag, Fröken Fords biltvätt ;)


WILDA


CATASSTROPHY

Slopestyletävling i Gesunda. Härlig dag med grymt bra väder!


RSS 2.0