JÄMTE

Eller kanske en gråhund? Nej jag gissar på en jämthund. Den här lilla rackaren kom och gjorde oss sällskap när vi plockade ner hagen i Garberg.


TRÖTT MISSE


TÄVLINGSPEPP

Kollade startlistan inför helgen. Startar bra i båda klasserna, alltså i slutet. Gillar att kunna spana in hur de andra rider och hur mycket som krävs för vinst eller placering. Måste dock hitta en ny medhjälpare eftersom personen som jag hade anställt sticker till Turkiet samma dag ;)Spotlite Queen

FÄRGER


BRÖLLOPSOUTFIT

Var som sagt på bröllop i lördags. Moster Babben gifte sig med sin Anders. Jag hade på mig en blå klänning från Nelly. Hade från början ett par snyggare skor på mig men fick lov att byta eftersom stilettklackar + gräs inte var någon bra kombination ;)
Älsklingen min var så snygg i kostym


Jag har fotat bilden till vänster och bilden till höger har kusin Mattias tagit.

I LOVE YOU ALANYA

Har kollat igenom bilder från resan till Turkiet. Saknar det så mycket! Stranden, maten, uteställena, alla trevliga och hjälpsamma människor. Tänk att ligga på stranden nu med en god drink i handen, hade varit gött!


WEDDINGBarbro ♥ Anders 21/8, 2010.SJÄLVPORTRÄTT


SQ

Passade på att hoppa lite när Spotlite ändå var uppe på ridklubben för att skos. Gick helt okej, blev några missförstånd bland annat men det löste vi snabbt. Största problemet är att när hindrena kommer upp på 1 meter så överhoppar hon sig ganska extremt och blir då lätt trött. Om man hoppar hinder runt 80-90 cm så sker det nästan aldrig. Vill träna för en instruktör innan nästa tävling för att få lite tips på vad man ska göra/ tänka på.

När allt funkar så kommer Spottan bli farlig på banorna ;) Hon är jättesnabb över hindrena (ibland hinner jag knappt ställa mig i lätt sits innan vi är över, vilket syns på någon bild). Hon är även smidig och vändbar eftersom hon är så pass liten.Foto: Johanna Nyström

ZEBULON

Sebbe fick följa med till stallet idag. Höjdpunkten på dagen var att få springa i ridhuset. Jag hann knappt få av kopplet innan han kutade iväg i full fart. Tokhund


PORFYRDAMMEN


MÅNDAG


I'LL LOVE YOU UNTIL THE ENDNY HEADER


ROBITOS

Här ser ni snyggingen Robitos!
Han är till salu, så om ni letar häst så kan ni kika in på Jossans blogg för mer info.
8 årig valack, tävlad 120 cm.


LEDSEN PONNY

Prick är en riktig olycksfågel, gör ALLTID illa sig. Igår kväll hittade vi honom i hagen med ett sticksår in i ena kotan. Han blev snabbt sämre och hoppade tillslut runt på 3 ben. Det var bara att köra upp honom de 2 milen till ridklubben och invänta veterinären. Herr veterinär klämde och kände runt såret och sen fick Prick sprutor mot stelkramp, smärtstillande och penicillin.

Idag är han något bättre, stödjer på benet och kan gå hyffsat. Han blev ordinerad boxvila men eftersom han helst inte ska stå inne pga krubbitningen så gjorde jag en liten halthage åt honom på baksidan av stallet. Ikväll ska Johanna hjälpa mig att spruta i honom penicillin igen. Jag är för spruträdd för att kunna göra det själv ;)


RSS 2.0