I GIVE MY LIIIIIIIIIIIIFE

Bjuder på en härlig musikvideo som jag har spelat om och om igen i snart 2 timmar. Är man på dåligt humör så blir man nästan garanterat glad, det blev då i alla fall jag. Och inte minst partysugen! Har dansat runt här i min ensamhet, haha. Diggar Bardas "snygga" stringkallingar i guld! Tro om jag ska köpa ett par sådana till babe ;)

 

Observera att om man lider av homofobi så kanske man ska undvika att kolla, höhö!

 

Army Of Lovers- Give My Life

 


PORTRÄTT

Är så grymt sugen på att fota människor. Har bara tagit bilder på djur den sista tiden känns det som. Har i alla fall ett tema planerat med kusin Linnea som aldrig blev av förut. Vi får ta tag i det så fort det blir lite varmare ute, för någon studio har jag tyvärr inte tillgång till. Dessutom så hade jag velat fota om 50-tals temat med Johanna som blev lite misslyckat. Den här gången utomhus! En till person som jag hade velat fota är min vackra vän Fröken Martinsson. Och sist men absolut inte minst så är jag sugen på att fota min darling, dock så vågar jag nog inte det riktigt än eftersom han är så mycket duktigare än vad jag är. Det skulle bara ge mig prestationsångest, haha.

 

Bild på Linnea från en plåtning i höstas.

 


VÄRLDENS FINASTE MY


Vilka fynd man kan göra när man kollar igenom gamla bilder.
Hur kunde jag missa denna?
Jag bara älskar hur ljuset faller i hennes ansikte!

02.22


PRICK

En på miljonen, kommer aldrig att få chansen att lära känna en häst som honom igen. Lättlärd, begåvad, intelligent, vacker och inte minst en riktigt bra vän. Jag kommer ihåg alla negativa kommentarer jag fick efter köpet. Min ridlärare, min hovslagare och många fler var skeptiska. Fick bland annat höra att han var ful. Men oj vad dom fick äta upp sina ord! När man hamnade på hans rygg var man i himmelriket, speciellt om det var hoppning det handlade om. Han har lärt mig allt jag kan. Min superponny! Tyvärr så är han sig inte riktigt lik längre, krämporna löser av varandra, han har ont och humöret är inte det bästa. Men han har sina stunder, det gäller att ta vara på det fina som är kvar. Han är trots allt min bästa vän. Och vänner ska man stötta, inte svika.

 

"Tänk om alla hästar hade varit som Prick"

 


SÖTKAKANY HÅRFÄRG

 

Då var jag mörkhårig igen då, känns superfräscht måste jag säga. Mörkbrunt blev det, fast på bilden ser det svart ut. Tog en kass bild inne i badrummet. Ska försöka fixa en bättre i morgon :)

 

HISS ELLER DISS? ;)


 


RELEASE ME


I am the wilderness locked in a cage.
I am a growing force you kept in place.
I am a tree reaching for the sun.
Please don't hold me down.CHARMING

Idag har jag stalltjänst. Ganska jobbigt i det här vädret måste jag säga. Red ut på Lilla My och jag trodde att mina öron skulle trilla av efter bara 10 minuter. Det blåser och snön driver, inte okej! Inte ens kameran pallade vädret. Gick förbi lösdriften och fotade Lisa och Emelies charmtroll. Batteriet gick från nästan fulladdat till tomt på kanske 10 minuter, haha. Bjuder på några bilder på Vilja, Nadja och Bistriy.
SWEDEN ROCK

Verkar som att de satsar hårt i år! Vill så gärna åka dit. Aerosmith, Guns 'N Roses, Nazareth, Billy Idol, D-A-D mfl. Vem tackar nej till det? Inte jag i alla fall. Dock så verkar det som att vi ska utomlands ungefär samma datum. Surt att allt roligt ska hända på samma gång. Men om jag har möjlighet så måste jag dit! Någon som är sugen att hänga på?


BABYFACEMin fina lilla bäbis ♥

YOU CAN RUN BUT YOU CAN'T HIDE


LEKSAK

Rotade fram pappas gamla systemkamera nu på kvällen. Måste säga att jag blev lite smått förvirrad av den, haha. Lite halvmystiska inställningar, knappar och spakar. Tog en testbild nu på kvällen och i morgon så ska jag prova den i dagsljus. Känns lite jobbigt att inte kunna se hur bilderna blir på en gång, men det är väl själva tjusningen med att fota analogt skulle jag tro. Och vilken skillnad det är på hur kamerorna är byggda, min digitala känns som rena plastskiten jämfört med denna!


THIS HEART, IT BEATS, BEATS FOR ONLY YOU.

JACOB GUSTAFSSON


LILLA MY

Nu är vi ett team igen, jag har saknat dig knashäst ♥

Till våren visar vi vart skåpet ska stå!

 

 


GESUNDA

Härlig dag! Vaknade upp bredvid världens finaste. Han lyckades få mig ur sängen redan vid 10-tiden, så vid 11-tiden var vi på plats i backen. Nytt rekord, haha! Pöjkarna byggde hopp för dom skulle fota. Jag roade mig med att sitta i en snödriva och sola, skönt! På eftermiddagen så blev det lite mer åkning, var riktigt skönt i backen! Lyckades dock med några magplask i djupsnön, kändes som om jag hade en hel snödriva med mig hem under jackan/täckisarna ;)

Klicka HÄR så kommer ni till en härlig bild från dagen som Andreas har fotat.


BREAK ANOTHER LITTLE BIT OF MY HEARTHar haft en väldigt jobbig period som jag hoppas är över nu.
Skulle behöva en stor kram, saknar min kärlek otroligt mycket00.08

Idag fyller mamma år!
Har köpt något extra fint åt henne i år, det förtjänar hon.
Tack för att du finns ♥


8 FEBRUARI


Idag fyller världens bästa Jakobsson 19 år!
Hon är en av dom som jag håller närmast och litar på till 100 procent.
En riktig vän ♥

LEKSAND-MORA

Det var en riktigt spännande match idag! Både förlängning och straffar, höll på att dö där ett tag av spänning. Bra kämpat av båda lagen måste jag säga. Men Leksand var så klart bäst ännu en gång!

Jag är smittad av hockeyfebern ;)

 

Bild från 22/1


BUS I SNÖN

Gubbarna har husarrest eftersom dom bara spränger sönder sin hage hela tiden. Släppte ut dom en liten stund under bevakning idag. Det var allt lite fart i dom! Så fort man ropade "YIIIIIIEHAAAAAH" så drog dom iväg i full kareta. Kanske inte så smart med tanke på att Pricken är halt av och till hela tiden. Men vill han springa så får han springa, jag hindrar honom inte. Vill att han ska vara lycklig, om än så bara för stunden.


Världens bästa ponnygubbar ♥

FÖRÄNDRING

Tröttnade på min tråkiga header och fixade en ny.
Tyckte det blev fint med lite färg!
Så, vad tycker ni?
00.58


Have I ever told you
how good it feels to hold you
it isn't easy to explain
and though I'm really trying
I think I may start crying
my heart can't wait another day
when you kiss me I've just got to say

Baby, I love you
Baby, I love you
Baby, I love only you

I can't live without you
I love everything about you
I can't help it if I feel this way
I'm so glad I found you
I want my arms around you
I love to hear you call my name
oh tell me that you feel the same


The Ronettes- Baby, I Love You

Ramones cover är också skön!


21.03

Someday I'll wish upon a star
Wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops

Israel Kamakawiwo Ole' - Somewhere Over The Rainbow

SOCKER ♥


Sekunden efter sista bilden togs körde han upp nosen i linsen.
Antar att han var trött på att jag gömde mig bakom kameran, haha.
Söta hundracka

ALL I WANT IS YOUOnce in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you are feeling down
RSS 2.0