SPOTLITE QUEEN

Red upp till ridklubben nu på kvällskvisten och tog några språng. Hoppade en liten bana, kändes helt okej. Över hindrena är hon superfin, det är sträckorna emellan som vi måste få lite mer flyt i. Galoppen kändes riktigt bra i början men hon tappade den allt eftersom hon blev tröttare. Men vi gör helt klart stora framsteg för varje gång! :) På lördag ska vi starta en lokal 90 cm i Orsa.

Foto: Linnea Jakobsson

SNYGGAST I STAN

Dom här två bilderna är ett bra exempel på att man helst inte ska ta kort underifrån om man vill få motivet att se snyggt ut ;)


ÄLSKADE ALANYA

Vi hade en underbar vecka nere i Alanya, Turkiet.
40 grader i skuggan, 28 grader i havet och strålande sol!
Hoppas på att få komma tillbaka snart igenFÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!


PORFYRSPELEN

På lördagen så startade jag två clear round med Spotlite (70 & 80 cm). Är väldigt nöjd med resultatet, felfritt i 70 och ett pet i 80 (som var helt och hållet mitt fel). Blev positivt överraskad eftersom hon orkade hålla galoppen så gott som hela banan.

Samma dag så startade jag 90 cm clear round och 1 meter med Lilla My. Första klassen blev felfri och i andra klassen blev det ett pet i omhoppningen som gav en 4:e plats. Hade vi inte petat så hade det blivit en vinst eftersom vi hade snabbast tid bland de placerade. Duktiga häst!

På söndagen startade jag 1 meter med My och resultatet blev ett pet i grunden. Hon kändes fin och bjöd på hindrena så jag känner mig nöjd med det.Elsa och Bea fotade :)

RSS 2.0