FOR ETERNITY


You're mine.
And we belong together.
Yes, we belong together.
For eternity

MIN FINA

Synd att han är kastrerad, hade velat ha ett föl efter honom. En ny liten Prick. Dock så finns ju risken att kissing spines är ärftligt. Men jag hade nog tagit den risken. Ärligare häst på hinder har jag aldrig träffat. Önskar att jag hade fått honom tidigare, eller att han hade fått vara frisk längre. Då hade han kunnat gå långt med sin kapacitet inom hoppning. Kommer ihåg när jag var och provred honom för 7,5 år sedan. Jag hade max hoppat 70-80 cm innan. Men väl uppe på Prick's rygg fick Sara (förra ägaren) mig att styra mot en kombination på ca 110-120 cm. Lätt gick det. Han flög, svävade, över hindrena som om det inte vore något. Jag behövde bara styra och hålla i mig. Jag var fast, det var kärlek vid första ögonkastet. Jag var så stolt över honom när han väl blev min, trots att många tyckte att han var ful och "ett dåligt köp". Men dom orden fick dom allt äta upp tillslut! Utsidan är inte allt, det är min Prick ett levande bevis på.


IDA MARTINSSON III


IDA MARTINSSON II


IDA MARTINSSON I


I WANNA BE A BILLIONAIRE.


Klockan är 05.21, har fortfarande inte gått och lagt mig.
Sitter här och drömmer mig bort.
Hade jag haft några miljoner till övers så hade jag köpt mig en fin lägenhet i Stockholm och en lyxig villa i Alanya, den HÄR hade jag velat ha ;)
Nu ska jag hoppa i säng och drömma vidare.
Go'natt!

HIGH-FIVE!

Sebbe är en cool kille.
Rätta stilen har han också, bara brädan som fattas ;)

SPOTLITE QUEEN


TORSDAG

Beställde en reflexskärm och en fjärrutlösare inatt. Har jag tur så kommer det imorgon, för jag kikade på orderstatusen och där stod det att sakerna var levererade. Så håll tummarna! Har alltid fotat utan skärm förut men det blir så mycket fräschare ljus med så jag bestämde mig för att köpa en. Så den ska testas så fort jag får den, får väl se om Ida M och/eller Linnea N har tid att ställa upp som modell ;) Har lite idéer i huvudet i alla fall, så längtar efter att få förverkliga dom i bilder.

Zeb uppe i en fäbod, taget förra helgen.

IF YOU HAVE TO KILL ME USE A TOMMY GUN, BABY.


Royal Republic-Tommy Gun

JAILBIRD

Sebbe ser ut som en sorgsen liten fånge ("jailbird").
Men frukta ej, han ligger på soffan med stolsryggen som "galler" ;)


"You're the cutest jailbird I ever did see.
I sure would be delighted with your company,
come on and do the Jailhouse Rock with me."
Elvis Presley- Jailhouse Rock

NEVER JUDGE A BOOK BY IT'S COVER


HUNGARY/BUDAPEST


BEBBEN

Älskade Sebbe är hemma från älgjakten igen

NY HEADER


Hiss eller diss?
Jag gillar den.
Tryck F5 om inte bilden kommer upp.

SEND ME AWAY WITH THE WORDS OF A LOVE SONG

If I die young bury me in satin
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song

If I Die Young- The Band Perry

MIN PRICKIGA PRINS ♥

Pysslade om min gamle gubbe idag. Borstade, duschade, skrubbade och fixade. Gjorde honom ren och fin och sen tog vi en härlig promenad i höstsolen.

ENVIKEN

Har tillbringat min vecka nere i Enviken. Har shoppat, träffat älvdalsbrudar, latat mig, varit på föreläsning och sopat upp döda möss. Det sistnämnda låter inte så glamouröst, och det var det inte heller kan jag lova. Men vad ska man göra då när katterna släpar in sina byten? Är dock hemma igen nu eftersom Babben och Anders kommer hem igen imorgon. Har sett efter deras hus och katter medans dom varit borta. Saknar redan katterna. Mest den sociala av dom två. Han låg och sov i mitt knä medans jag satt vid datorn och varje natt så smög han in i "mitt" rum och lade sig i sängen bredvid mig. Sötmisse

TÄVLING I MALUNG

Nu kommer några bilder från förra helgens tävling. Blev en fin runda i 90 cm Clear Round, slutade på noll fel. Där kändes allt bra förutom att hon backade av mot endel hinder. I 1 metersklassen så stämde däremot ingenting. Stannade ut oss på sista hindret som var en kombination. Jonna har förmodligen kommit fram till varför hon inte vill hoppa när det blir lite högre. Spotlite är tydligen mer musklad i högersidan fram, vilket syns om man tänker på det. Är antagligen det som gör att hon inte orkar. Kan ju ligga något mer bakom också. Men som det lät så skulle det kollas upp så jag hoppas att det blir bättre :)


Finaste lilla Spottan

RSS 2.0