ZEB


DRESSYRPASS MED DROTTNINGEN

Red igenom Spotlite på ridbanan idag. Det blev ett relativt kort pass och jag krävde inte alltför mycket eftersom hon har vilat. Det kändes att vi inte trimmat dressyr på ett bra tag, lite hård och fifflig i munnen. Men jag tror att träningen i skogen har gett lite resultat ändå, stundtals så kändes hon riktigt fin. Ska försöka hitta igen en trevlig grusplan eller en äng som jag kan nöta lite dressyr på några gånger i veckan, måste träna på min sits ;) Blir för långt om man ska köra upp till klubben flera gånger i veckan eftersom hästarna går på bete ute i Garberg nu.


Foto: Johanna Nyström

JUST KEEP DOING YOUR BEST, YOU KNOW LIFE IS A TEST AND ITS GOING TO BE ALRIGHT.
KÄRLEK

Jag älskar dig ♥

 


DANSBANDSVECKAN 2010

Vi hade en superbra vecka nere i Malung! Dans och fest varje kväll, längtar redan tillbaka. Till nästa år så ska jag gå en till fortsättningskurs i bugg så jag vågar dansa med "proffsen" ;)BALBILDER

Ida fick sina balbilder idag, bättre sent än aldrig ;)
Visar er några av bilderna.
Klänningen har hon sytt själv, så himla duktig!
WÄSABERGET

Tog en långtur med Spotlite idag. Red upp på Wäsaberget för att kolla lite på utsikten. Valde att rida grusvägen som går upp bakom berget både dit och hem, hade lust att rida pisten ner på vägen tillbaka men visste inte om det var okej eller inte för ägarna. Så jag skippade det och tog samma väg tillbaka. Är helt slut nu men Spotlite var lika pigg som vanligt när jag ställde in henne i hagen. Evighetsmaskin ;)


EFTER REGN


S-P-T

Spotlite- Lättast att fotografera, langar pose efter pose ;)
Prick- Clownen i gänget! Så fort kameran kommer fram så början han med sina miner, haha.
Tuffing- Har oftast mulen nere i gräset men ibland lyckas han slita sig från maten. Söte!

KVÄLLSTÄVLING I MORA

Jag är nöjd med dagens insats, Spotlite kämpade på bra trots värmen.

90 cm: En felfri runda. Redan där kändes hon lite småtrött och stog emot lite i slutet på banan. Men annars så var hon fin.

1 meter: Att debutera 1 meter i 30 plusgrader var kanske inte det smartaste jag gjort. Men runt kom vi i alla fall efter ett antal fel på hinder och tidsfel. Slutade på 12 fel på hinder (2 stopp på näst sista & ett nedslag). Kände redan på framhoppningen att hon var rejält trött men jag tänkte att det bara var att gå in på banan och göra vårt bästa.

Slutsats: Innan nästa tävling så ska jag försöka att träna upp hennes styrka och kondition så att hon får en ärlig chans. För hoppa kan hon!Foto: Johanna Nyström


7 JULI


TÄVLING I ORSA

I lördags så åkte Linnea, Spotlite och jag ner till Orsa för att starta en 90 cm. När jag kollade på TDB så stog det att det skulle vara en sorts Clear Round men väl på plats så visade det sig vara en vanlig klass med omhoppning. Så det var bara att tuta och köra. Bra gick det också, för att vara vår första 90 cm tillsammans. Blev ett onödigt litet pet i omhoppningen men det räckte till en placering ändå :D Vädret var kanske inte det mest idealiska när det gäller att tävla, över 30 grader och strålande sol. Både jag och Spottan var riktigt trötta. Galoppen funkade inte riktigt till 100% så det var lite halvkämpigt ibland, men vi tog oss runt i alla fall. Nästa helg åker vi till mora för att starta en 90 cm Clear Round och en 1 meter i två faser. Ska nog gå finfint! Höjden har hon inget problem med i alla fall, se bara på bilderna. Hoppas bara att det blir svalt ute :)Som ni kan se på resultatlistan ovan så fick vi en riktigt bra tid i både grunden och omhoppningen trots att vi varvade mellan trav och galopp. Det finns fördelar med att rida en liten häst :)


RSS 2.0